<
Over Acquavite - Restaurant Acquavite in Naarden-Vesting

Over Acquavite

Restaurant Acquavite bevindt zich in de Promers Kazerne in Naarden-Vesting, een van de meest pittoreske vestingstadjes van Nederland.

Restaurant Acquavite vindt u in Naarden-Vesting, het pittoreske vestingstadje midden in het Gooi. Ons restaurant is gevestigd in de oude Promers kazerne. Een historische setting waar we onze gasten ontvangen in een warme inrichting. Overgoten met een modern sausje krijgt het karakteristieke interieur een heel verrassend effect. 

In de zomer kunt u terecht op ons prachtige terras in de binnentuin. Dit is de ideale plek om in alle rust te genieten van alle heerlijkheden uit onze cucina

Gastvrijheid en lekker eten staan bij ons bovenaan. Vandaar dat eigenaren Jozef Hupka en Sabina Cont zelf in de keuken staan. Zij aan zij stonden ze jaren geleden al achter de pannen in Italië. Daar ontstond het idee om samen een restaurant te beginnen. Het resultaat: Restaurant Acquavite, een culinaire oase waar de heerlijkste gerechten worden geserveerd. Onze stijl: traditioneel Italiaans met een moderne twist. 

Door de mooie ligging, de ruime parkeerplaats en de vele mogelijkheden leent onze veelzijdige locatie zich uitstekend voor bruiloften en partijen. Ook bedrijven weten de weg naar Acquavite te vinden.

Echt een parel in Naarden. Heerlijk eten en geweldig personeel!