<
Partijen / Bruiloften - Restaurant Acquavite in Naarden-Vesting

Partijen / Bruiloften

De centrale ligging, unieke uitstraling van de Promers kazerne en de karakteristieke binnentuin maken restaurant Acquavite de locatie voor al uw bijzondere feesten en gelegenheden.

Partijen

Voor kleinere aangelegenheden beschikt restaurant Acquavite over een private room. De private room is geschikt voor ongeveer 25 personen waar u in besloten kring kunt dineren.

Wilt u een klassiek diner of een walking diner? Een Italiaans diner of toch liever een Frans diner? Een leuke borrel of een knal feest met DJ?!

Voor grotere aangelegenheden (max 300 personen) nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u te informeren over de mogelijkheden en uiteraard al uw wensen te bespreken.

Kleine of grote aangelegenheden, bij restaurant Acquavite staan uw wensen voorop.

Heeft u iets te vieren, dan maken wij er uw feest van.

Bruiloften

Restaurant Acquavite is een uitstekende bruiloftslocatie voor zowel zomers als ’s winters. Door de veelzijdigheid van onze locatie zijn de mogelijkheden talrijk. Iedere bruiloft is uniek!

We verzorgen graag uw bruiloft van receptie tot en met de feestavond naar uw wens. Ook is het mogelijk om alleen uw receptie, diner of feestavond bij ons te vieren.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u te informeren over de mogelijkheden en uiteraard om al uw wensen te bespreken.